Afbeelding

Nachtopening MediaMarkt Zwolle voor lancering Call of Duty:WWII

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwolle, 24 oktober 2017 – MediaMarkt Zwolle pakt de lancering van Call of Duty: WWII™ groots aan. Op de nacht van 2 op 3 november om twaalf uur opent MediaMarkt Zwolle zijn deuren voor de nachtverkoop van wat nu al één van de meest gewilde game van 2017 wordt genoemd.

Fans die voor de nachtverkoop in de rij staan, zijn niet alleen de eersten die de game kunnen kopen, maar maken ook kans op mooie prijzen. Zo worden er verschillende prijzen verloot waaronder game controllers, diversen headsets en andere leuke game gerelateerde goodies. Alle gamers die tussen 22:00 – 23:59 aanwezig zijn, kunnen ook de nieuwe titel al spelen, in leger kleding op de foto, worden getrakteerd op een gratis patatje oorlog en er zijn diverse andere leuke activiteiten!


Eén van de grootste game releases van 2017
Call of Duty:WWII is de nieuwste game in de Call of Duty reeks die al sinds 2003 bestaat. Call of Duty is een van de meest populaire game-reeksen ter wereld. De game speelt zich voornamelijk af in de tweede wereldoorlog. Nooit eerder werd er zo’n grote game gemaakt over WOII.

“Call of Duty: WWII is een van de grootste gamereleases van 2017. We vinden het daarom niet meer dan logisch om voor deze game een nachtelijke opening te organiseren. Gamers over de hele wereld kijken al heel lang uit naar de lancering. De game leeft ontzettend en elk kwartiertje dat zij Call of Duty:WWII eerder kunnen spelen, is winst,” aldus Mathieu Boomsma, Verkoopleider bij MediaMarkt Zwolle.

Call of Duty: WWII wordt wereldwijd uitgebracht op 3 november 2017 op de Xbox One, PC en PlayStation®4.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden