Afbeelding

Kinderevenement Doe’s Gek komt volgend jaar terug

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE - Het nieuwe kinderevenement Doe’s Gek, dat op 27, 28 en 29 oktober in de herfstvakantie in de IJsselhallen werd georganiseerd, komt volgend jaar zeker terug naar de IJsselhallen.

De IJsselhallen en organisatiebureau Het Organisatieteam kijken terug op een succesvolle eerste editie van Doe’s Gek. Bijna 10.000 bezoekers kwamen af op het nieuwe kinderevenement.

Het evenement werd in de doelgroep van 4 tot 11 jaar zeer goed gewaardeerd. De belofte van een interactief evenement waar de kinderen eens lekker gek konden doen werd waargemaakt. Kinderen reageerden enthousiast op de grote diversiteit aan attracties die allemaal gratis toegankelijk waren. De verblijfsduur was ook lang. Menig gezin kwam voor 11.00 uur binnen en vertrok pas na 16.00 uur. Kinderen waren dan vaak moe maar voldaan.

“Het format lijkt aan te slaan. Al hebben we ook zaken gezien die voor verbetering vatbaar zijn, als organisatie gaan we daar natuurlijk aan werken”, aldus Marc van Aalst, organisator van Doe's Gek. Het is de bedoeling dat Doe’s Gek een terugkerend evenement gaat worden in de agenda van de IJsselhallen.

Toni Denneboom, vestigingsmanager van de IJsselhallen is ook enthousiast over het welslagen van de eerste editie. “Het is enorm belangrijk dat de bezoekers genoten hebben van dit nieuwe kinderevenement dat is de basis van een succesvolle toekomst. Mond-tot-mondreclame moet de rest doen. Ik verheug me nu al weer op Doe’s Gek 2018."

De IJsselhallen en Het Organisatieteam gaan samen overleggen hoe ze het evenement nog spannender en leuker kunnen maken. Het format moet echter zo blijven. Een knotsgek interactief kinderevenement waar de kinderen heerlijk uit hun dak kunnen gaan.

Zie ook: www.doesgek.nl

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13