101Winkels Zwolle biedt ruimte aan horeca ondernemer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

101Winkels aan de Nieuwstraat in Zwolle is op zoek naar een enthousiaste (startende) horeca ondernemer. De eigenaren van de winkel roepen ondernemers op om een creatieve invulling te geven aan de ruimte met keuken of een bestaand horeca concept over te nemen. Het is belangrijk dat het concept past binnen de visie van 101Winkels en dat de activiteiten tijdens de openingstijden van de winkel kunnen worden uitgevoerd. Bij het opstarten van de onderneming wordt ondersteuning aangeboden vanuit 101Winkels.

De beschikbare ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van de winkel en is circa 50 m2 groot. De ruimte biedt plaats aan 20 gasten en heeft een professionele keuken. In de winkel hebben al verschillende concepten succesvol gedraaid. Cynthia Lokate, eigenaar 101Winkels: “Wij dagen ondernemers uit om met een creatief idee invulling te geven aan de ruimte en gebruik te maken van de bestaande faciliteiten. Ben jij een startende ondernemer of kok en wil je graag voor jezelf beginnen? Heb je zelf een goed idee of lift je liever mee op een bestaand concept? Dan nodigen we je van harte uit om met ons in gesprek te gaan. Wij helpen je bij het opstarten en promoten van je onderneming”. Wie interesse heeft in deze uitdaging kan contact opnemen met 101Winkels via e-mail 101winkelszwolle@gmail.com of telefoonnummer 06 - 429 604 89.

Over 101Winkels
Conceptstore 101Winkels brengt merken, producten en ondernemers bij elkaar. Het is opgericht met als doel om ondernemers de kans te bieden om hun eigen producten en of merk te tonen in een fysieke winkelruimte. Klanten krijgen zo een gevarieerd aanbod van handgemaakte en unieke producten.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden