Afbeelding

ByOni Zwolle houdt een bijzondere Ladies Night

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is alweer enkele maanden geleden dat ByOni haar deuren opende op het Eiland 7. De modezaak vindt het daarom hoog tijd voor een bijzondere Ladies Night. Die wordt gehouden op donderdag 9 november vanaf 19.00 uur.

He wordt een bijzondere avond, omdat tijdens deze avond Moniek Miedema, eigenaresse en ontwerpster van het modemerk ByOni, aanwezig zal zijn. Zij geeft een kijkje in de ontwerpkeuken en bezoekers mogen haar van alles vragen. Frieslands beroemdste couturier begon haar modeavontuur jaren geleden in een klein winkeltje annex atelier in Leeuwarden waar ze voorin de kleding verkocht die ze achterin de winkel maakte.

ByOni Zwolle is een van de zes winkels in Nederland die dit Friese Modemerk rijk is. De kleding wordt door Moniek zelf beschreven als kleurrijk, stijlvol, tijdloos en elegant. Het is vooral comfortabel zittende kleding die mooi staat en lekker draagt. De producten worden eerlijk en duurzaam geproduceerd in Griekenland en de maten lopen van 34 tot en met 48. De tijdloze producten zijn goed met elkaar te combineren. Monieks kleding is voor veel mensen toegankelijk.

Dit zullen bezoekers van de Ladies night ook gaan zien. Er zijn modellen aanwezig zijn die de kleding showen, terwijl bezoekers kunnen genieten van Bubbles & Bites. Er is voldoende gelegenheid om ook zelf kleding te passen en te ervaren. De dresscode is leuk: ByOni. Pas aangeschaft of al wat jaren geleden is gekocht, alles mag en kan deze avond. Uiteraard heeft ByOni een leuke verassing voor in petto tijdens deze bijzondere koopavond.

Wie deze bijzondere avond niet wil missen, laat dit weten via Zwolle@Byoni.nl of laat een berichtje achter op de Facebookpagina.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden