Afbeelding
Erik-Jan Berends

Satink opent nieuwe badkamershowroom met luxe badkamers en wellnessplein

Partnerbijdrages

Satink Keukens en Badkamers heeft haar badkamershowroom compleet vernieuwd. Klanten vinden er nu op meer dan vijftienhonderd vierkante meter het nieuwste op het gebied van badkamers en wellness.

“Van douche-wc’s en sunshowers tot spiegelkasten met ingebouwde bluetooth, sauna’s en whirlpools. Het is allemaal te zien in één van de modernste en grootste badkamershowrooms van Nederland”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol met trots. Na tien jaar is de hele bovenverdieping van de zaak totaal vernieuwd en voorzien van complete badkamers van Villeroy en Boch, Duravit, LAUFEN en Sphinx. Daarbij biedt de badkamerspecialist het modernste op het gebied van wand- en vloertegels in de eveneens vernieuwde tegelshowroom. “Tot en met de nieuwste trend: vloertegels van 120 bij 120 centimeter”, aldus Plekkenpol. “Als openingsactie krijgen klanten die nog dit jaar een complete badkamer kopen voor 500 euro wand- of vloertegels cadeau.”

Deskundige adviseurs maken een gespecificeerde offerte met een 3D-ontwerp, zodat klanten precies kunnen zien hoe hun nieuwe badkamer in de eigen woning oogt. Plekkenpol: “Onze prijzen zijn concurrerend en we hebben voor elke portemonnee wat wils”. Op zondag 12 november is er een koopzondag. Iedereen is van harte welkom om de vernieuwde showroom te komen bekijken. Dit onder genot van een drankje en heerlijke hapjes van een kok.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

Marslanden B

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl

Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18
Afbeelding
Typhoon bij Plato tijdens Recordstoreday Algemeen 22 apr, 08:16