Afbeelding

‘See you in Heaven’ in Theater de Spiegel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vincent Bijlo neemt op vrijdag 10 november in Theater de Spiegel zijn publiek mee op reis naar persoonlijke herinneringen aan grote artiesten die er niet meer zijn. De band speelt toepasselijk de sterren van de hemel.

En voor even is het publiek weer samen met de sterren van weleer en de gedachten en emoties die hun muziek oproept. Bijlo, zelf kampend met een steeds slechter wordend gehoor, vertelt verhalen over muzikale superhelden en tussendoor zingen Laise Sanches (The Soul of Motown) en de zangers van Dri3man: Ferry van Leeuwen (Edwin Evers Band), Nick Bult (Top 2000 Live) en Lodewijk van Gorp (Marco Borsato) prachtige herkenbare nummers.
Tweeënhalf jaar lang volgde documentairemaker Floris Alberse Vincent Bijlo en zijn vrouw Mariska Reijmerink met zijn camera voor de documentaire ‘Ik Hoor Alles’. In deze documentaire laat Alberse zien hoe het voor Bijlo is om te leven met zijn steeds slechter wordend gehoor en dat hij alles behalve slachtoffer is. Hij wil per se niet worden afgeschilderd als 'zielig' of 'gehandicapt'. “Er blijft áltijd wel iets over om voor te leven”, zegt Bijlo in het interview. De documentaire is terug te zien op uitzending gemist Uur van de Wolf van 12 oktober.
Volg Vincent Bijlo naar een paradijselijk podium vol muzikale en persoonlijke herinneringen aan grote artiesten die niet meer onder ons zijn. Bezoekers voelen zichzelf vooral ‘alive and kicking’ en luisteren naar prachtige nummers als ‘Freedom’, ‘A ticket to Heaven’ en ‘Always Love You’. Kaarten voor ‘See you in Heaven’ in Theater de Spiegel op vrijdag 10 november zijn verkrijgbaar via www.zwolsetheaters.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden