Concert Urker Mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats

Algemeen

Het Urker Mannenkwartet onder leiding van Gerwin van der Plaats werkt zaterdagavond 25 november 2017 mee aan een concert in de Vredeskerk Heidepad 81 te Wezep. Dit kwartet heeft talloze concerten gegeven en werkten ze mee aan diverse CD opnames. Het primaire doel van het kwartet is zingen tot eer van God! Zij zullen diverse geestelijke liederen ten gehore brengen en de samenzang zal niet ontbreken.

Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Oost Europa Wezep-Hattemerbroek en de opbrengst komt ten goede aan het kindertehuis Bethesda in Roemenië. Jaarlijks gaan er een groep jongeren naar het kindertehuis toe om renovatiewerkzaamheden te verrichten en om de kinderen een leuke week te geven. Om de materialen voor dit alles te bekostigen organiseren zij acties om het geld bij elkaar te krijgen.

Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur. Kosten voor dit concert zijn € 5,00 per persoon en kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen bij Chr. Boekwinkel "de Rivier" Meidoornpassage 41 C te Wezep en aan de zaal. Er zal een collecte zijn en de mogelijkheid om een cd van het kwartet te kopen.