Afbeelding
Pedro Sluiter

Frank- Jan van den Belt stadsprins Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Frank- Jan van den Belt (Prins Decibel.nl) zal het net begonnen carnavalsseizoen 2017 - 2018 optreden als Stads- en Eileuverprins Prins Decibel.nl. De nieuwe Prins is 30 jaar.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft de nieuwe Prins al een uitgebreid verleden in het Zwolse carnaval. Begonnen in een loopfiets in de Bierton, vervolgens lid van de Jeugdraad van 11 van de Eileuvers en als voorlopig hoogtepunt Stadsjeugdprins van Sassendonk in het seizoen 1998-1999, ten tijde van Prins William I (van der Vegt.) En nu maakt Frank-Jan zich dus op om leiding te geven aan het stedelijke carnaval als Prins Decibel.nl.

In het dagelijks leven is hij eigenaar van Time2impress Online Media. Verder is hij sinds jaar en dag lid van showband Jubal en tevens lid van evenementenband 103dB.

Prins Decibel.nl wordt de komende maanden terzijde gestaan door de adjudanten Light en Ko.

Adjudant ‘Light’ is Alexander van den Belt (42) neef van de nieuwe Prins. Alexander werkt in de horeca en is gek op voetbal. Zowel als speler van HTC als trouwe bezoeker van PEC Zwolle.

Adjudant Ko is Wilko van Vilsteren (31) IT professional bij Yokogawa. Ko heeft zijn muzikale sporen verdiend bij diverse dweilbandjes (op dit moment ook bij 103dB) en heeft hier dus met carnaval ‘de nodige meters gemaakt’ aldus Prins Decibel.nl “Hij kan de Zwollenaar zowel zingen als spelen, wat hem natuurlijk een fantastische adjudant maakt”.


De leus van de nieuwe Stads- en Eileuverprins luidt:
Decibel.nl: ‘Sassendonk gaat voluit!’