Afbeelding

Taronja brengt sfeer in de stad

Partnerbijdrages

Cadeauwinkel Taronja, heeft de deuren aan de Pletterstraat 1 – de voormalige locatie Oostergo – geopend. Eigenaresse Diana de Jonge wil met haar winkel graag meewerken aan sfeer in de Zwolse binnenstad.

“Ik merk dat veel mensen het nog prettig vinden dat ze producten kunnen zien en voelen, alvorens ze kiezen wat te kopen. Websites hebben die charme niet en daarom wilde ik graag een ‘stenen’ winkel openen”, vertelt ze. De producten die ze verkoopt, noemt ze ‘een beetje bijzonder’. “Klanten vinden hier bijvoorbeeld mooie plaids uit een kleine Portugese fabriek als bijvoorbeeld ook bijzondere sieraden en woonaccessoires. Nu, zo tegen Kerst, heb ik tevens mooie windlichten, kaarsen en vachten. Maar ook diverse klokken en wandornamenten zitten in het assortiment. Te veel om op te noemen. Het beste is eens binnen te lopen.”

Ook de bovenverdieping hoort bij de winkel. Diana heeft plannen om daar seizoensworkshops te houden. De ruimte is verder te huur voor kleine vergaderingen of lezingen voor 20 tot 25 personen en ook anderen kunnen er workshops houden. Momenteel is er eveneens een expositie te zien van de Zwolse kunstschilder Daniël Douglas.

Sfeer en het persoonlijke contact zijn voor Diana, zelf voorheen actief geweest in de horeca en reiswereld, belangrijk.

Taronja

Pletterstraat 1

8011 VG Zwolle

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden