Afbeelding

10 Jaar kip2day

Partnerbijdrages

Kip2day viert tienjarig bestaan

Kip2day aan de Assendorperstraat bestaat in de week van 22 november tien jaar. Dat wordt gevierd met de Kip10-daagse; tien dagen lang spetterende aanbiedingen voor 10 euro. Zie daarvoor de advertentie elders in deze krant.

Kip2day verzorgt al vele jaren de heerlijkste, malse, gegrilde kip en fried chicken. Klanten kunnen de lekkernijen afhalen in de winkel, maar ook laten bezorgen. Tegenwoordig gebeurt dat ook met de fiets. Buiten het bekende kipassortiment, timmert kip2day al jaren aan de weg met hapjesschotels, salades, BBQ en buffetten. Vanaf heden gaat ze dat doen onder een andere naam, te weten barbecueencatering.nl vanaf de Baileystraat 8.

Binnen dit vernieuwde bedrijf wil eigenaar Robert Pijfers in de toekomst nog meer zijn maatschappelijke verantwoording nemen. Dit houdt in dat hij met ingang van het voorjaar ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een beschermde werkplek wil bieden met doorgroeimogelijkheden naar een vaste baan. Dit in combinatie met dagbesteding voor mensen met behoefte en structuur moet ervoor zorgen dat kip2day een maatschappelijk betrokken onderneming wordt. Ze wordt hierbij volledig ondersteund door stichting Empower die onder andere de fysieke ondersteuning van deze mensen voor haar rekening zal nemen. Stichting Empower (www.stichtingempower.nl) richt zich met name op mensen met autisme, ADHD en zij die baat hebben bij een structuur verlenende omgeving.

Kom kennismaken met beide bedrijven, in de winkel voor kip2day (www.kip2day.nl) met prachtige aanbiedingen of voor BBQ en catering op www.barbecueencatering.nl.