Afbeelding

Local Shopping @Milligers - the winter edition!

Partnerbijdrages

Local Shopping @Milligers! Een gezellige avond uit in Stadshagen! Naar hartenlust shoppen bij geweldige webshops uit jouw wijk, en genieten van de hapjes en drankjes.

POP-UP STORE
Op 22 november 2017 opent Grand-Café Milligers haar deuren voor de tweede editie van deze pop-up store voor Stadshagen van Stadshagen. Op deze prachtige locatie aan de Milligerplas bouwen we één van de kassen om tot een pop-up store in winterse sferen. Tijdens dit event laten lokale (web)winkels zien wat er allemaal in en rondom Stadshagen te koop is! Een mooie gelegenheid om je Sinterklaas - en/of kerstcadeautjes te shoppen.

DEELNEMERS
De deelnemers zijn divers; onder andere op het gebied van fashion, reizen, lifestyle, feel good, stationery, wonen, styling, modeaccessoires & kidsfashion. Laat je inspireren, verrassen en doe mee aan de leuke activiteiten. Bijvoorbeeld een miniworkshop handlettering of laat je haar doen bij de kapper. Ook aan de kinderen is gedacht. Terwijl zij meedoen aan de kinderactiviteiten, kun jij lekker rondkijken.

Organisatoren Marieke & Sonja: “In en rondom Stadshagen zijn ontzettend veel ondernemers en met dit event zetten we ze in de spotlights. Waarom elders zoeken als het in de buurt te koop is?”.

SAVE THE DATE!
Local Shopping @Milligers – the Winter Edition vindt plaats op woensdag 22 november 2017 van 15.00 tot 21.00 uur in Grand- Café Milligers. De toegang is gratis.