Afbeelding

Widaro bewijst dat Zwolle de plek is voor de echte ondernemer

· leestijd 1 minuut Algemeen

Familiebedrijf Widaro is deze maand 15 jaar gevestigd in Zwolle! Met eigen gemaakte sieraden en door samen te werken met unieke merken als Biba, Sticks and Stones, Ayala Bar, Camps & Camps en Bernice Amsterdam heeft Widaro een vaste klantenkring opgebouwd. En daar waar velen bedrijven zijn gekomen en gegaan, bestaat Widaro nu 15 jaar. En dat wordt gevierd!

Na gestart te zijn in de Rodehaanstraat, zit sieradenwinkel Widaro nu al 11 jaar in de Luttekestraat. Widaro is met haar trouwe klanten en ruime assortiment inmiddels een begrip in Zwolle. Want naast sieraden voor vrouwen, mannen en zelfs kinderen, verkopen ze ook tassen, sjaals en horloges. Het geheim achter het succes is dat ze met speciale merken samenwerken uit Nederland, maar ook de rest van Europa. Door deze samenwerkingsverbanden blijven ze uniek in hun aanbod en voldoen ze aan de vraag van hun klant.

Daarnaast merkt Widaro dat steeds meer toeristen naar Zwolle komen, wat gunstig is voor de kleine ondernemer. Widaro zit dan ook helemaal op haar plek in de Luttekestraat, een zeer geliefde straat voor de Zwolse toerist.

Om te vieren dat Widaro al zoveel jaar gevestigd is in het mooie Zwolle kan je als klant van 16 tot en met 18 november 2017 profiteren van maar liefst 15% korting op het gehele assortiment. Dus ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen of wil je jezelf eens trakteren? Ga dan vandaag langs bij Widaro of neem een kijkje op de website www.widaro.nl.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 18 apr, 11:09
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43