Deltion organiseert informatieavond voor jongeren en volwassenen

Algemeen

Maandagavond 27 november organiseert het Deltion College uit Zwolle een informatieavond voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een mbo-opleiding, cursus of training. Leraren geven deze avond informatie over alle opleidingen en bijbehorende beroepen.

Alles onder één dak
Alle opleidingen worden gegeven op één locatie. Iedere vakrichting heeft een eigen gebouw met een praktijkomgeving. Tijdens de informatieavond zijn alle gebouwen en praktijkruimtes geopend. Ook het nieuwe gebouw “Grijs” en het Studenten SuccesCentrum (SSC). In gebouw Grijs worden de opleidingen Orde & Veiligheid en Defensie gegeven. Het SSC is het loket binnen het Deltion College voor persoonlijke begeleiding, voorlichting en informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering, buitenlandstages en hulp bij dyslexie.

Bij- en omscholing voor volwassenen
Deltion is er niet alleen voor jongeren, maar ook voor volwassenen die zich willen laten om- of bijscholen. Tijdens de informatieavond wordt er een ‘ontmoetingscafé’ ingericht, waar volwassenen informatie en advies in kunnen winnen.

Meer informatie en aanmelden
De informatieavond vindt maandag 27 november plaats van 18.00 tot 20.30 uur op het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle. Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden staan op: www.deltion.nl/newsroom/informatieavond.