Afbeelding
pexels.com

Deel jouw poëzie of speciale verhaal

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN – Dat speciale gedicht, dat ene verhaal dat je roert. Zou jij het gedicht dat je tot in je diepste wezen raakt, ook graag aan anderen willen voorlezen? Of dat verhaal willen vertellen dat voor jou zo’n bijzondere betekenis heeft? Op dinsdag 21 november 2017 kan het. Dan organiseren de Verrekijkers een inspirerende literatuuravond.

‘De Verrekijkers’ is de naam voor het samenwerkingsverband tussen de Evangelisch Lutherse Gemeente (Kampen) en de Vereniging van Vrijzinnigen Kampen-Noordoostpolder. Deze samenwerking krijgt ieder jaar meer vorm en inhoud en komt tot uiting in het gezamenlijke programma voor mensen met belangstelling voor verdieping.

Passie delen
'Op deze creatieve avond delen we onze passie voor poëzie en proza met elkaar', vertelt Anneke van der Velde, voorganger van de Vrijzinnigen, die deze avond leidt. 'Als je het leuk vindt om deze hartstocht te delen, voel je dan van ganser harte uitgenodigd om mee te doen. We hebben gemerkt dat veel van onze bezoekers deze avonden als super-inspirerend ervaren.'

Heb je voor deze avond een verhaal of gedicht dat het delen waard is? Alles mag. Eigen werk of dat van een ander. Jouw bijdrage is meer dan welkom. Zien en horen we jou ook? Dinsdag 21 november 2017, Levensbron, Vloeddijk 62; aanvang: 20.00 uur. Entree: vrije bijdrage (incl. koffie/thee). Graag aanmelden bij Anneke van der Velde: veld5834@planet.nl.

Meer over de Vrijzinnigen
Vrijzinnigen hebben een open, kritische, tolerante en vrije houding naar de samenleving, haar ontstaan en de toekomst. Een houding waarin zij proberen betrokken en bewust te leven en te zoeken naar de persoonlijke beleving van de zin van het bestaan. Ze gaan het gesprek aan tussen jong en oud, binnen eigen kring en met buitenstaanders, tussen christenen en andersdenkenden. Vrijzinnigen vertellen niemand hoe hij of zij moet geloven. Naast de Bijbel wordt rijkelijk gebruik gemaakt van filosofie, kunst, literatuur, muziek; eigenlijk van alle bronnen die inspiratie kunnen bieden. De menselijke ratio wordt hoog aangeslagen. Meer weten? Kijk op www.vrijzinnigkampen.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 5 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 6 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen gisteren
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen gisteren