Gezond slapen begint met een goede matras.
Gezond slapen begint met een goede matras.

Koops Bedden houdt Matrassen 10-daagse

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het koninklijk onderscheiden Koops Bedden in Wezep houdt tot en met 2 december een matrassen 10-daagse met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50 procent.

“Tegenwoordig zie je veel aandacht voor slapen of het nu op tv in de bladen of op internet is. Er zijn dan ook veel bedrijven die daarvan een graantje willen meepikken. Er zijn al bedrijven waar je via internet een kant en klare matras kunt bestellen die zogenaamd voor iedereen geschikt is. Wat mist bij deze bedrijven is het persoonlijk advies en kennis en vertrouwen die van uitermate belangrijk zijn bij het aanschaffen van een matras”, zegt Ente Bosma jr. “Goed en gezond slapen begint bij een gedegen advies en heeft alles te maken met vertrouwen ervaring en kennis van zaken. Al deze dingen vinden klanten bij ons, al ruim 175 jaar.”

Slapen is volgens Bosma jr. een van de belangrijkste dingen die we in ons leven doen. “We kunnen langer zonder eten dan zonder slaap. Daarom nemen wij de klant mee naar onze ligstudio en kijken naar de klachten die de klant heeft, bijvoorbeeld spierklachten, reumatische klachten of een hernia. Dan laten we de verschillende soorten matrassen zien en voelen. Wij geven een onafhankelijk advies dat bij de klant past. Mocht de keuze na een aantal weken niet bevallen, dan zoeken we samen met de klant naar een andere oplossing. Tijdens de matrassen 10-daagse hebben we verder mooie aanbiedingen op de bestaande collectie. Tot slot hebben wij van Tempur - dat met een collectiewissel bezig is - een geweldige actie: bij aankoop van twee matrassen krijgen klanten de tweede matras met 50 procent korting.”

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep
(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

(Zondags gesloten)