Afbeelding

New Wo//Man draagt stokje over

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De dames- en herenkledingzaak New Wo//Man, die 27 jaar geleden als First Man herenkleding haar deuren opende in Winkelcentrum Zwolle-Zuid, gaat in de huidige hoedanigheid haar deuren sluiten.


Frans en Reina Storms gaan ‘het stokje’ definitief overdragen aan hun zoon Karsten Storms. Karsten heeft al meerdere jaren ervaring in de kledingwinkel en ondanks enkele omzwervingen de afgelopen jaren voelde hij zich bij New Wo//Man toch het beste op zijn plek. Nu gaat hij dan ook definitief de uitdaging aan om de winkel als volgende generatie voort te zetten maar dan wel in een opgefrist jasje.
New Wo//Man heeft volgens de eigenaren in 27 jaar een mooi en leuk klantenbestand opgebouwd door een uitgebreide dames- en herencollectie aan te bieden. Hierbij stond kennis en service altijd hoog in het vaandel. Deze waarden zullen in de vernieuwde winkel ook weer een essentiële rol gaan spelen. Wel wordt de winkel iets opgefrist en komen er enkele aanpassingen in de collecties.
Karsten wil ook in het seizoen meer afwisseling brengen in de winkel door vaker vernieuwde collecties en leuke acties te brengen. Door deze aanpassingen en een nieuwe naam maakt de winkel medio februari een nieuwe start. Om dit goed te kunnen bewerkstelligen, heffen Frans en Reina Storms de huidige winkel op met een totale leegverkoop.
Ondanks dat zij in de toekomst soms echt nog wel in de vernieuwde winkel te vinden zullen zijn, bedanken zij de klanten hartelijk voor de afgelopen 27 jaar.


New Wo// Man
Van der Capellenstraat 144
8014 VS Zwolle
(038) 466 92 77
www.newwoman.nl