Afbeelding

Hedon Presents (muziekmiddag)

woensdag 22 november 2017 0:00

Onder de noemer Hedon presents opent Hedon iedere laatste zondag van de maand haar deuren om de nieuwste acts uit de kop van Overijssel te presenteren. Hiervoor zoeken we altijd een mooie combinatie van acts waarbij de één zo uit de oefenruimte kan komen rollen terwijl een ander op het punt van doorbreken staat. Drie acts voor de prijs van nul met een winwin situatie voor zowel de artiest, als voor jou. De band kan lekker spelen, genieten en (meer) podiumervaring opdoen en jij ontdekt nieuwe acts uit eigen regio als allereerste tijdens een erg gezellige zondag!

Micah

Rond zijn 10e startte hij zijn eerste band met twee vrienden en deed daar enkele optredens mee. Twee jaar later stopte deze band en begon hij solo her en der wat optredens te doen. Ondertussen bleef hij volop liedjes schrijven en experimenteren met sound en stijl. En dompelde Micah zichzelf helemaal onder in country, folk, soul, funk, pop, jazz en blues. Op zijn 15e deed hij zijn eerste studiosessie met zelfgeschreven liedjes (oktober 2016) met Smoking Man Music. Uit deze sessie verschijnt in het vroege voorjaar van 2017 zijn debuut single ‘Help me Lord’. Inmiddels goed voor ruim 150.000 streams op Spotify!

MILO

MILO is een Zwolse popband rondom de gelijknamige singer-songwriter. Met zijn songwriting speelde MILO zich al snel in de kijkers van Bertolf en poppodium Hedon Zwolle. Met dromerige maar krachtige powerpop creëert de band een intieme performance op het podium. Gesteund door Hedon Zwolle en het Zwols Songwriters Gilde stond MILO al in het voorprogramma van Nick Mulvey in poppodium Paradiso en Hedon. Door de melodische en melancholische klanken voelt het alsof de muziek herinneringen bij je oproept, ook al hoor je het pas voor het eerst. In 2018 brengt MILO zijn eerste EP uit die opgenomen is in studio van Kytopia.

Cousin Hatfield

De vijf jonge getalenteerde muzikanten delen op een aanstekelijke wijze hun grote passie voor oud-Amerikaanse muziek uit de zuidelijke staten.Virtuositeit, plezier en authenticiteit zijn de handelskenmerken van de conservatorium geschoolde vriendengroep. Snelle en energieke nummers met strakke flitsende solo’s blazen het publiek van de stoelen. En om even op adem te komen zijn er gelukkig rustige sfeervolle stukken met prachtige samenzang.Cousin Hatfield: Jong, virtuoos en aanstekelijk. Ze nemen u graag mee op hun reis door eindeloze vlaktes en drukke steden van de VS.