Afbeelding

Wereldrestaurant de Lindenberg zet de wereld op z’n kop

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wereldrestaurant de Lindenberg in Ommen is al meer dan viereneenhalfjaar jaar een begrip in de regio. Het restaurant gaat nu richting haar vijfjarig jubileum.

De familie Su wil dit groots gaan vieren met haar gasten in september 2018. Hoe? Dat houden ze nog even geheim. Op dit moment zijn er al diverse acties, waaronder all-in arrangementen, frisdrank, bier en wijn inbegrepen.

* Iedere woensdag is het Ladies Night voor dames vanaf 14 jaar. Op vertoon van de ID-kaart ontvangen dames 10 procent korting op hun diner.

* Wie 65 jaar of ouder is ontvangt op donderdag 10 procent korting op het diner (op vertoon van geldige legitimatie).

* Jarigen krijgen een gratis diner, mits ze met vijf volwassen personen bij komen dineren en de rekening in een keer wordt voldaan (op vertoon van geldige legitimatie).

* Kinderen tot en met dertien jaar eten voor het kindertarief (op vertoon van geldige ID).

* Vraag bij binnenkomst naar de VIP-kaart en spaar voor een tegoedbon ter waarde van 25 tot 50 euro.

* Gasten met een maagverkleining krijgen 10 procent korting (GBP-pasje meenemen).

Tijdens de Kerstdagen kunnen gasten genieten van de wereldse gerechten van de Lindenberg. Kijk op de website www.wereldrestaurantdelindenberg.nl voor de aanvangstijden en prijzen tijdens de kerstdagen. Reserveren is noodzakelijk, want vol is vol. Het restaurant is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invalidentoilet. Voor wie een feest wil houden, beschikt het restaurant over een aantal zalen voor grotere gezelschappen.

De familie Su en medewerkers wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2018.