Afbeelding

Cuperus  Gedenken geeft vorm aan ieders herinnering

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tijdloos vorm geven aan uw herinnering door het maken van een uniek en persoonlijk grafmonument. Dat is waar u voor naar Cuperus Gedenken gaat.

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw herinnering aan de overledene en laten we u zien wat de uitgebreide mogelijkheden zijn. We luisteren naar uw verhaal en vertalen dat naar mogelijke ideeën voor uw unieke monument. Ieder mens is uniek wat betekent dat elk monument op maat ontworpen en gemaakt wordt. Cuperus Gedenken combineert 175 jaar vakmanschap in natuursteen met de kennis en materialen van nu. Materialen als glas, brons, versteend hout, roestvrij staal of cortenstaal zorgen voor ongekende creatieve mogelijkheden om het uniek, bijzonder en persoonlijk te maken.

Cuperus Gedenken regelt alles voor u, vanaf het moment van kiezen tot het plaatsen van het grafmonument op de begraafplaats. Wilt u betrokken worden bij het maakproces wanneer de steenhouwers met uw monument aan het werk zijn of wilt u liever geheel ontzorgd worden en het eindresultaat op de begraafplaats bekijken. Uw wens is leidend.

Cuperus Gedenken levert hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Van ingetogen tot uitbundig, van modern tot klassiek. Samen met onze adviseurs kiest u wat bij u past. Wilt u dat een bestaand graf onderhouden of gerestaureerd wordt? Vanuit ambachtelijke kwaliteit en vakmanschap leveren wij dit aan u.

Kom kijken bij onze vestiging in Zwolle of Hattem. We spreken u graag. Bel voor een afspraak (038) 460 21 11. Kom gewoon een kop koffie drinken en laat u inspireren.

Cuperus Gedenken

vestiging Zwolle

Galvaniweg 4a

(038) 460 21 11

vestiging Hattem

3e Industrieweg 3

(038) 444 29 92

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37