Afbeelding

'KERST... van oud naar nieuw': nieuw kerstevenement in Aa-landen

Cultuur

'KERST... van oud naar nieuw'. Ziedaar de titel van een splinternieuw kerstfestijn op zondag 10 december 2017; laagdrempelig en gratis toegankelijk, met boeiende artiesten en volop zang/meezingen.

Twee artiesten, die de finale van de tv-hit The Voice haalden, zullen in wijkcentrum De Bolder (Aa-landen, Zwolle) optreden: Marvin Kneefel en Pip Alblas, jongeren met schitterende stemmen. 's Middags is het programma (15.00 tot 17.00 uur) volop afgestemd op jongeren. Ook Reni en Elisa Krijgsman, Eveline Cocu en Damascus Hiphop treden dan op.

Het avondprogramma (20.00 tot 22.00 uur) is gericht op jong én oud. Marvin en Pip treden ook dan op met band. 's Avonds zal tevens Rob Favier optreden. Hij maakte succesvolle theaterproducties, vult cd's en dvd's. Favier zal tijdens 'KERST... van oud naar nieuw' op eigentijdse wijze het kerstverhaal vertolken.

De komst van Jezus op onze aarde wordt zo origineel en enthousiast gevierd, in de vurige hoop dat ook de bezoekers van oud naar nieuw gaan: als herboren worden.

Kaarten zijn te bestellen via de website www.kerstvanoudnaarnieuw.nl voor negen euro (waarbij 2e kaart gratis is).

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50