Afbeelding

Kerstmarkten met Popkoor Peppersweet

Cultuur

Stichting Kringloop Zwolle start op donderdagavond 7 december a.s. met de verkoop van de kerstspullen die het afgelopen jaar zijn binnengebracht. Tijdens deze koopavond wordt er op beide locaties - Nieuwe Deventerweg 6 en Nieuwe Veerallee 12 - een gezellige en sfeervolle kerstmarkt georganiseerd.

Kunstkerstbomen, slingers, ballen gesorteerd in alle kleuren, kaarsen , kerstmuziek, kerstkleding, kerstverlichting: dit alles en nog veel meer is uitgestald zodat u uw huis in warme kerstsferen kunt restylen.
De kerstman zal aanwezig zijn en er wordt een koekje met warme chocomelk of een glaasje glühwein aangeboden. Ook is het restaurant/leerwerkbedrijf Deksels open met winterse gerechten en gebak. Dit keer wordt de kerstmarkt bij beide filialen muzikaal gelardeerd met live muziek van Popkoor Peppersweet. Dit koor bestaat uit 17 enthousiaste leuke dames en één heer die met ondersteuning van pianist/accordeonist Reinder van Raalte en onder leiding van dirigente Margriet Bruggemans uiteenlopende popliedjes zingen, en speciaal voor deze gelegenheid een aantal kerstnummers hebben voorbereid. Ze zingen tussen 19 uur en 19.45 een set op de kerstmarkt aan de Nieuwe Veerallee 12 en tussen 20.15 en 21.00 nog een set op de kerstmarkt aan de Nieuwe Deventerweg 6.

De kerstmarkten starten om 18.00 uur en duren tot uiterlijk 21.00 uur.
U kunt natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken om de kerstversiering die u niet meer gebruikt, mee te nemen en bij ons in te leveren.