Afbeelding
eigen archief

Nieuwe tandartspraktijk in Zwolle zonder wachtlijst

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vanaf 1 november is er aan de rand van Stadshagen bij de Twistvlietbrug een nieuwe tandartspraktijk geopend zonder wachtlijst en gratis voor de deur parkeren.

Wat de praktijk uniek maakt is dat het weer "ouderwets" aan huis is, maar dan wel met de nieuwste behandelmethodes. Het idee om weer een tandartspraktijk aan huis te beginnen is ontstaan uit het feit dat er over het algemeen de kleinere tandartspraktijken verdwijnen en er vooral nog grote praktijken zijn. Natuurlijk is hier niets mis mee maar de tandarts miste het persoonlijke contact tussen patiënt en tandarts en wil graag de patienten goed kennen. "Het is fijn je patiënten goed te kennen zodat je goede zorg op maat kan geven. Zo wordt er o.a. per patiënt gekeken wat er aan tijd nodig is te behandelen. De ene persoon heeft wat meer tijd nodig dan de ander.
Ook voor bijvoorbeeld de ondernemers is het lastig tijdens kantooruren naar de tandarts te gaan. Daarom geef ik de mogelijkheid om in de avond of op de zaterdag een afspraak te maken. Het is een praktijk aan huis waardoor je altijd door dezelfde tandarts wordt geholpen. Door op deze persoonlijke en flexibele manier te behandelen hoop ik wat angst weg te nemen en meer mogelijkheden te bieden" aldus tandarts Arman Alojan.

U kunt terecht voor alle algemene tandheelkundige behandelingen, maar ook voor implantaten. Dit houd in dat u ook voor o.a. een klikgebit naar Tandartspraktijk Over De Brug kan gaan.

Bij de praktijk is geen wachtlijst en kunt u gratis direct voor de deur parkeren, afspraken worden op maat gemaakt.

Op de website www.tandartsoverdebrug.nl vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven of bel 038-853 26 69.