Afbeelding
Erik-Jan Berends

WinterWorld Zwolle op het Rodetorenplein is geopend

Algemeen

BINNENSTAD - WinterWorld Zwolle, de ijsbaan en alle vertier er omheen, is donderdagavond geopend. Organisator Michael van de Velde knipte, samen met Ronald Horstman voorzitter van Schaatsvereniging Zwolle, het lint door waardoor de schaatsliefhebbers de baan op konden.

Schaatsvereniging Zwolle viert dit jaar haar vijftigjarige bestaan en daarom mochten haar leden als eerste de ijsvloer op. Tot en met 14 januari 2018 is er elke dag iets te beleven bij WinterWorld Zwolle. Bezoekers kunnen er regelmatig schaats-, curling- of ijshockyclinics volgen. En in december zijn Sinterklaas en de Kerstman uiteraard van de partij.

Sander Dol sprak de aanwezigen maandagavond toe en bedankt de vele ondernemers en de ambtenaren van de gemeente Zwolle die WinterWorld Zwolle mede mogelijk hebben gemaakt. Ook prees hij ZwolleFonds dat een onmisbare bijdrage aan het evenement heeft geleverd.

Zie voor meer informatie de agenda op de website van WinterWorld Zwolle. Hierop staan alle activiteiten die er plaatsvinden.

Afbeelding