Afbeelding
Jan Hulleman

Zaterdagavond 9 december The Folk Road Show in Goudsteeg21

· leestijd 1 minuut Cultuur

Zaterdagavond 9 december speelt het internationale collectief The Folk Road Show in Goudsteeg21 in Zwolle. The Folk Road Show bestaat uit songwriters uit Nieuw-Zeeland, Canada en Nederland, die elkaar afwisselen op gitaar, banjo, mandoline, trombone en drums. Deze instrumenten zorgen, samen met de vocale harmonieën van The Folk Road Show, voor een eclectische, gevarieerde live show, intiem en uitbundig, van fluisterfolk tot indie-rock, compleet met epische trombone-solo’s.

The Folk Road Show, een reizend folk variété gezelschap, lijkt te zijn samengesteld door P.T. Barnum, Bob Dylan en Jack Kerouac. Elk bandlid verteld in zijn song een eigen verhaal. De ene keer is het mysterieus en gedragen, dan weer vrolijk swingend en wil je los gaan en mee klappen en dansen. Ze laten je een optreden in een huiskamer beleven alsof je in een theaterzaal bent en in de theaterzaal voelt het zo intiem als in een huiskamer.

De afgelopen twee jaar stonden ze al op vele (inter)nationale podia en festivals als Arts Wells, Oerol, Tiny Lights, Melodica en Golden Sound festival. Wie ze afgelopen juni gezien heeft als afsluiter in de Dominicanenkerk op het Minstrel festival weet tot wat voor grote hoogten deze band kan stijgen.

Mocht u ze langs de popgeschiedenisladder willen leggen, positioneer ze dan ergens tussen CSNY, the Band en Fleet Foxes.


Concertinformatie:
Datum: Zaterdag 9 december 2017
Locatie: Goudsteeg21, Zwolle www.goudsteeg21.nl
Aanvang 20:30 uur. Kassa open 20:00 uur.
Entree: 15,- euro. Voorverkoop: Minstrel Music, Assendorperstraat 95-1 Zwolle, tel: 038-4233419 / info@minstrel.nl

Goudsteeg21
Goudsteeg21 is de organisatie die sinds april 2015 bijzondere concerten organiseert in de concertzaal in de Goudsteeg 21 in Zwolle. Goudsteeg21 brengt het Zwolse publiek in aanraking met interessante artiesten en kunstenaars. Hiertoe wordt een avontuurlijk en eigenzinnig programma samengesteld dat een aanvulling is op datgene dat elders in de stad wordt aangeboden.

Vacatures
Goudsteeg21 is een kleine, doch groeiende club. Om haar ideeën en plannen te verwezenlijken is Goudsteeg21 op zoek naar medewerkers. Interesse? Stuur dan een berichtje naar goudsteeg21@gmail.com.

Meer informatie op: www.goudsteeg21.nl