Afbeelding

Vrouwenvoetbal: PEC Zwolle zakt na verlies tegen Twente

Sport

ZWOLLE - Door de 2-1 nederlaag tegen FC Twente zijn de vrouwen van PEC Zwolle gezakt van de vierde naar de zevende plaats in de eredivisie.

PEC Zwolle maakte een achterstand opgelopen in de zevende minuut heel snel goed. Spits Rebecca Doejaaren verschalkt in de achtste minuut de Twentse goalie met een slim lobje. PEC speelde een goede wedstrijd, maar kreeg in de 72ste minuut de 2-1 om de oren. Net als tegen Ajax liet PEC zien goed mee te kunnen met de topploegen in Nederland. Door de nederlaag is het wel gezakt naar de één-na-laatste plaats, maar het verschil tussen de nummers drie en zeven is slechts drie punten.
PEC speelt zondag in eigen huis (14.30 uur) tegen ADO Den Haag.

Het beloftenteam van de vrouwen van PEC Zwolle speelt in de topklasse, het op-één-na hoogste niveau. Na de 1-2 nederlaag tegen SSS staat Jong PEC Zwolle zesde (van de twaalf).

Be Quick '28 hoopt volgend seizoen uit te komen in die topklasse. Het staat nu tweede in de hoofdklasse. Zaterdag won het met 3-0 van Reiger Boys.

In de eerste klasse beleeft HTC een zeer moeizaam seizoen. SC Stiens was zaterdag met 6-1 te sterk waardoor HTC op de tiende plaats blijft staan.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59