Afbeelding
Erik-Jan Berends

Evelyn Struik steelt de show bij Satink Zwolle

Partnerbijdrages

Presentatrice Evelyn Struik bezoekt op zaterdag 9 december van 14.00 tot 16.00 uur Satink Keukens, Badkamers en Tegels. Het thema van deze dag is ‘gezond leven’, waarbij Evelyn, samen met een kok, een stoomdemo geeft.

“Tijdens de stoomdemo kunnen bezoekers van alles vragen en natuurlijk het nodige proeven”, vertelt vestigingsmanager Dinand Plekkenpol. “Van 10.00 tot 16.00 uur hebben we eveneens een kok van AEG in huis”. Centraal deze dag staat de duurzame Greenline keuken, gemaakt van BioBoard dat maar liefst 30 procent lichter is dan milieuverontreinigende spaanplaten. Het plaatmateriaal is gemaakt van mais. De keuken is bovendien heel gemakkelijk te monteren. Bovendien is de Greenline keuken verkrijgbaar in maar liefst dertig verschillende varianten, zodat er altijd een keuze is waarin men zich thuis voelt. Verder kan men de keuken uitrusten met 240 verschillende soorten inbouwapparatuur.”

Met al dit goede nieuws heeft Satink een aantal mooie acties. Wie een Greenline keuken met een Greenline werkblad, ongeacht welke kleur, aanschaft krijgt de spoelbak gratis. En wie minimaal vier Bosch apparaten koopt, waarvan minimaal één Green Technology inside, krijgt een Bosch vaatwasser voor slechts 100 euro. En wie, tot slot, een offerteaanvraag doet voor Bosch apparatuur krijgt de Butler snijplank ter waarde van 32,99 euro cadeau. Vraag voor de acties naar de voorwaarden.

Satink Keukens, Badkamers en Tegels

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl