Afbeelding
Erik-Jan Berends

Welzijn met Cora biedt top-theaterarrangementen met Kerst voor senioren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Senioren kunnen dankzij een gezamenlijk arrangement van Welzijn met Cora en Zwolse Theaters met Kerst voordelig en zorgeloos genieten van twee topvoorstellingen: Het Zwanenmeer en My Fair Lady.

Cora van der Steeg heeft samen met Zwolse Theaters de twee aantrekkelijke arrangementen samengesteld. “Onze opzet is senioren een mooie belevenis te bieden, waarin genieten en het samenzijn centraal staan”, legt Cora uit. “We zijn uitgegaan van de zestig plusser. Die mag maximaal twee personen jonger dan zestig meenemen. Dat kan bijvoorbeeld een kleinkind zijn, maar ook de buurman.” De bezoekers krijgen een VIP-arrangement in het theater. Ze worden de hele avond persoonlijk ontvangen en begeleid door Cora. Voor hun arrangementsprijs krijgen ze bovendien een diner bij Koperen Kees. “Het hele programma duurt vier tot vijf uur”, vervolgt Cora. “De mensen zitten op de eerste rang en bij elkaar. En voor wie dat wil, kan ik ook voor 10 euro taxivervoer binnen Zwolle regelen. Zij kunnen zich tot 8 december aanmelden. Zonder taxivervoer is aanmelden voor de kerstarrangementen mogelijk tot en met vrijdag 15 december.”

Bij het kerstarrangement van musicalklassieker My Fair Lady op vrijdag 22 december genieten de gasten voor 75 euro per persoon eerst van een driegangendiner en gaan ze daarna naar de avondvoorsteling. Bij de voorstelling van Het Zwanenmeer, 70 euro per persoon, is dat net andersom. De gasten bezoeken dan eerst de middagvoorstelling en gaan daarna genieten van een viergangdiner. “Het Zwanenmeer is erg mooi met een groot live orkest en het Charkov Staatsballet”, volgens Cora. Geïnteresseerden kunnen kaarten bestellen via de website www.welzijnmetcora.nl. Wie geen beschikking heeft over internet kan reserveren via telefoonnummer: 06-424 300 70.