Carolien Riemersma
Carolien Riemersma

Bemiddelingsbureau Mens & Relatie: "Zit niet stil, maar ga voor je geluk!"

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Volgens haar is iedereen op zoek naar de liefde. Zij kan het weten. Carolien Riemersma is werkzaam als consulente in Zwolle voor het bemiddelingsbureau Mens & Relatie. Hoe is het anno 2017 met de liefde gesteld?

“Met de liefde is het prima gesteld, want iedereen verlangt ernaar. Willen we niet allemaal een partner waarmee het klikt? Om samen gelukkig mee te zijn en van het leven te genieten? Aan de andere kant is het wel zo dat er in Nederland maar liefst 2,5 miljoen singles rondlopen. Een deel daarvan is bewust alleenstaand, een ander deel is zoekende. Op straat, in de supermarkt of in de kroeg. Via georganiseerde reizen of hobbyclubs. En natuurlijk ook op internet waar tal van datingsites te vinden zijn.”

Toch beschouwt Carolien deze niet als een grote concurrent. “Een relatiebemiddelingsbureau werkt heel anders, persoonlijker en grondiger”, aldus de consulente. “Uit verhalen hoor ik dat men op internet vaak stuit op niet serieuze mensen van wie je bovendien niet eens weet of hij of zij degene is zoals ie zich voordoet. Mannen of vrouwen blijken getrouwd, geven een verkeerde leeftijd op of zitten met onverwerkte problematieken. Dat kun je niet van tevoren uit een profiel opmaken, want iedereen doet zich natuurlijk mooier voor. Niet voor niets wordt er bij ons daarom bijvoorbeeld ook niet met foto’s gewerkt.”


Of ze blijven hopen dat een passende partner op een dag wel op hun pad zal komen en dan sluipt de moedeloosheid erin omdat het maar niet gebeurt. “Soms kan het geen kwaad om het geluk een handje te helpen”, weet Carolien. “Waarom zou je de liefde aan het toeval overlaten als dat een deel van je levensgeluk inhoudt. Ga voor je geluk en blijf niet hangen in dromen.”


Geïnteresseerd? Bel Carolien Riemersma op telefoonnummer 038-202 2006 of kijk voor meer informatie op www.mensenrelatie.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden