Afbeelding

Steven Faber & Heleen Koele: Carte Blanche For Christmas

Cultuur

Op zondagavond 17 december brengt pianist Steven Faber zijn programma ‘Carte Blanche For Christmas’ met in de hoofdrol de bekende sopraan Heleen Koele. Dit sfeervolle klassieke maar ook nèt even andere kerstconcert wordt gecompleteerd door klarinettist Frans Jurjaanz.

Steven Faber is verbonden aan het ArtEZ-conservatorium en is veelgevraagd begeleider bij concerten en masterclasses. Heleen Koele zingt bij het Nederlands Kamerkoor en heeft daarnaast een bloeiende carrière als soliste in oratoria en opera’s. Als doorgewinterde klassieke musici willen Faber en Koele graag eens een ander kerstverhaal laten horen. Zij schilderen ahw het midwinterseizoen door hun keuze voor prachtige stukken over sparrenbomen, sneeuw, klokgelui, herders en natuurlijk vrede op aarde. Op het programma staat Franse muziek (Debussy, Ravel, Poulenc) maar er zijn ook onverwachte kijkjes in de kerststal door Samuel Barber en Franz Schubert.

Carte Blanche For Cristmas speelt op zondag 17 december om 20.30 uur. Entree € 15, -. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar voor het voorafgaande driegangen diner bij Bistro de Kwaak à € 26,50 . Ook daarvoor reserveren bij de website www.cultuurschipthor.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 20 uur geleden