Afbeelding

Eerste Pistache Mixed-up Wintereditie

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op woensdag 13 december 2017 organiseert Pistache voor het eerst een Mixed-up party. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom bij Pistache. Neem je partner, vrienden of collega’s mee en geniet samen van een leuk en gevarieerd programma.

Beleven
Pistache staat er om bekend meer te zijn dan een mixstore of conceptstore. In en rondom Pistache op ’t Eiland is voortdurend wat te beleven. Suppen in de zomer, een winterse BBQ, een openluchtconcert, een modeshow en nog veel meer. Nieuw is de Pistache Mixed-up party die binnenkort wordt gehouden. Deze eerste editie, de Wintereditie, belooft de bezoekers een gezellig avondje uit.

Workshops
Nadat je welkom bent geheten met een glaasje heerlijke bubbels maak je zelf je keus uit de vele workshops en activiteiten die worden gehouden. Altijd al het geheim van een lekkere cappuccino willen weten? De beginselen van handlettering onder de knie willen krijgen? Iets aan je haar of huid laten doen? Je laten inspireren tot een leuke outfit voor de feestdagen door de modellen die doorlopend de collectie showen? Dit en nog veel meer kan tijdens deze Mixed-up party. Ga samen met je vriendinnen op de foto voor de fotowand, voor een feestelijke herinnering aan een heerlijke avond. Voor lekkere hapjes wordt gezorgd, je favoriete drankje bestel je aan de bar.

Tickets
Woensdag 13 december dus, aanvang 19.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.pistache-zwolle.nl, hier vind je ook meer informatie over het programma. Wees er snel bij. Je gaat sowieso niet met lege handen naar huis. Na afloop ontvang je van Pistache een goed gevulde goodiebag.