Afbeelding

Souman geeft vuurwerkshow als voorproefje

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Kwekerij Souman in Hattem staan traditiegetrouw in de maand december twee producten centraal: kerstbomen en vuurwerk. Beide hebben gemeen dat het assortiment groot en divers is.

Op zaterdag 16 december wordt er een grote vuurwerkshow gehouden bij Kwekerij Souman. De show laat een selectie zien van het vuurwerkaanbod dat in de online shop te bestellen is. “Nieuw dit jaar is het Compound vuurwerk”, vertelt Jan Souman. “Dat zijn grotere showboxen waarbij vier cakes op één plank zijn gemonteerd. Er hoeft maar één cake aangestoken te worden en je hebt vervolgens een complete vuurwerkshow. Het Compound vuurwerk is in verschillende maten verkrijgbaar. We zullen dit vuurwerk ook tijdens de vuurwerkshow laten zien.” De vuurwerkshow begint om 19.30 uur, duurt ongeveer een uur en is gratis toegankelijk.

In de online shop is de voorverkoop inmiddels van start gegaan. Er is een groot assortiment aan onder meer vuurpijlen, showboxen, kleine en grote cakes, kindervuurwerk en vuurwerkpakketten. Er is geen minimum te besteden bedrag. Op veel vuurwerk wordt 15 procent korting gegeven dat om te zetten is in gratis vuurwerk dat de klant vervolgens zelf kan uitkiezen. Dit jaar is ook het assortiment jeugdvuurwerk uitgebreid. Op de Facebookpagina van Kwekerij Souman worden tot eind december diverse like- en winacties van vuurwerk gehouden. De openingstijden van Souman Vuurwerk voor afhalen en voor los vuurwerk verkoop zijn: donderdag 28 en vrijdag 29 december van 06.00 tot 21.00 uur en zaterdag 30 december van 06.00 uur tot 17.00 uur. “Let op: Oudejaarsdag valt op een zondag en dan wordt er geen vuurwerk verkocht”, waarschuwt Souman.

Kwekerij Souman

Zuiderzeestraatweg 34

8051 SN Hattem

(038) 444 90 42

www.soumanvuurwerk.nl en Facebook