Afbeelding

Hedon Presents (muziekmiddag)

woensdag 13 december 2017 0:00

Onder de noemer Hedon presents opent Hedon zondag 17 december haar deuren om de nieuwste acts uit de kop van Overijssel te presenteren. Hiervoor zoeken we altijd een mooie combinatie van acts waarbij de één zo uit de oefenruimte kan komen rollen terwijl een ander op het punt van doorbreken staat. Drie acts voor de prijs van nul met een winwin situatie voor zowel de artiest, als voor jou. De band kan lekker spelen, genieten en (meer) podiumervaring opdoen en jij ontdekt nieuwe acts uit eigen regio als allereerste tijdens een erg gezellige zondag!

JACK UP
Jack Up is een punkrock band uit de omgeving Kampen. Binnenkort zal de band hun zelf opgenomen EP ‘All that is well that ends well’.

THE BROKEN CHAINS

The Broken Chains is een jonge rockband uit omgeving Zwolle. Inmiddels bestaat de band al bijna twee jaar. De eerste EP genaamd 'Temptations' is sinds kort online te beluisteren.

APOLLO DE NOVO

Apollo De Novo is een psychogrunge band uit Zwolle. De leden zijn samengekomen uit twee verschillende bands uit de Zwolse scene en zo begon Apollo de Novo. De energie van de band zat meteen goed en ze begonnen al snel met een paar lokale optredens. Met hun energieke liveshows breken ze elk podium af en dwingen zij zichzelf en hun publiek tot het uiterste.

Meer info:
https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/18220/hedon-presents-jack-up--the-broken-chains--apollo-de-novo