Afbeelding
Pilin Petunyia

Winkelcentrum Stadshagen wordt omgetoverd tot Winter Wonderland

· leestijd 1 minuut Algemeen

STADSHAGEN - Winkelcentrum Stadshagen wordt op vrijdag 22 en zaterdag 23 december omgetoverd in een Winter Wonderland.

Vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur is een ijsbaantje geopend. Bezoekers kunnen een meet & greet hebben met twee ijsprinsessen en hun altijd vrolijke vriendje de levende sneeuwpop. Er is gratis koek en zopie, bestaande uit glühwein, chocomelk en snert in de iglotent. Kinderen kunnen knutselen en zich laten schminken in een dubbele iglotent van Partou.

Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur komt daar een aantal activiteiten bij. Zo verzorgt Kwibus Kindertheater voorstellingen om 12.30, 13.30 en 14.30 uur. Elke voorstelling duurt twintig minuten. Deze dag rijdt ook het Stadshagentreintje met de kerstman.

Winkelcentrum Stadshagen staat op vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur in het teken van ‘Elfsteden in Stadshagen’. Bezoekers kunnen ‘Moonlight Shoppen’ in de winkels of op de kerstmarkt en genieten van de kerstsfeer langs de Elfstedenroute in het winkelcentrum. Ook kan men ‘Elfsteden Culihoppen’, ofwel smikkelen en smullen van elf gratis hapjes en drankjes.

Verder klinkt er livemuziek. Four X-mas treedt op tussen 18.45 en 20.15 uur. De vier zangeressen zingen vierstemmige jazzy kerstklassiekers onder begeleiding van piano. Koor Peppersweet geeft om 18.00 en 19.30 uur acte de présence. Het koor, dat bestaat uit zeventien dames en één heer, brengt uiteenlopende sfeervolle kerstliedjes ten gehore onder begeleiding van pianist/accordeonist Reinder van Raalte.

Op deze avond zijn er bovendien elf 'vossen' verstopt langs de Elfstedenroute. Kinderen kunnen ze allemaal opzoeken en om een stempel vragen. Wie alle vossenstempels heeft verzameld, scoort een gratis oliebol bij de oliebollenkraam. En met een volle vossenstempelkaart maken ze ook kans op een van de drie Intertoys cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Het ijsbaantje is deze avond ook gewoon open.

Zie voor meer informatie www.winkelcentrumstadshagen.nl of kijk op Facebook.com/wcstadshagen.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59