Driezorg verzorgt computercursus

Algemeen

Driezorg verzorgt computercursus

16 Dinsdag januari start er een computercursus voor beginners op het seniorenplein van Driezorg-locatie Fermate. In de lessen worden stapsgewijs alle basisvaardigheden van Windows 7 en 10 behandeld.

“Leren omgaan met de computer wordt steeds belangrijker in de digitale wereld van nu. Door het volgen van computerlessen raken ouderen snel vertrouwd met de computer, en het is ook nog eens erg gezellig”, vertelt de heer Mandemakers, docent van de cursus. De computercursus bestaat uit zeven ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en kost 30 euro (exclusief het lesboek van 17,50 euro).

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Belangstellenden kunnen voor meer informatie of aanmelding voor de cursus een E-mail sturen naar servicecoordinator.fermate@driezorg.nl of bellen naar het servicepunt (038) 200 11 00 en vragen naar de service coördinator van Fermate. Woonzorgcentrum Fermate is gevestigd aan de Händellaan 315 te Zwolle, in de wijk Holtenbroek.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 18 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 19 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 20 uur geleden