Een dosis Christmas Spirit
Een dosis Christmas Spirit Judith Reekers

Een dosis Christmas Spirit

Algemeen

Zwolle/Zutphen 15 december 2017. A time for giving and a time for receiving. Daarom gingen Thomas Thompson en zijn vriendin Judith Reekers uit Zutphen afgelopen vrijdag terug naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Om een boek cadeau te doen en om een flinke dosis welverdiende Christmas Spirit te delen.

“Twee jaar geleden zaten we met kerst in het ISALA ziekenhuis, Zwolle. Daarna logeerden we 6 weken in het Ronald McDonald Huis, Zwolle terwijl onze zoon in de NICU lag. Nu is hij een gezonde tweejarige en kijken we met dankbaarheid terug aan hoe wij destijds door het personeel van het Ronald McDonald Huis en het ziekenhuis zijn opgevangen.”

Iets terug te kunnen doen geeft het stel een goed gevoel. “Wij hebben een aantal exemplaren van ons tweetalige prentenboek, Olaf & Giraf in Londen, bestemd voor het goede doel. En dit doel ligt dichtbij ons hart. We hopen hiermee iets terug te kunnen geven, en een klein beetje vreugde aan de families te kunnen brengen die het dit jaar hard kunnen gebruiken.”


Met hulp van DPD, worden de boeken van Thompson Media, uitgever van het tweetalige kinderboek niet alleen in Zwolle met de kerst uitgepakt, maar ook door families in alle Ronald McDonald huizen door het hele land. “Wij vinden het heel fijn onze Christmas Spirit te kunnen delen en op deze manier andere families een hart onder de riem te kunnen steken.”