Afbeelding

Bridge Club Zwolle-Zuid komt met beginnerscursus

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - Na de succesvolle cursussen van 2015 en 2016 biedt Bridgeclub Zwolle-Zuid opnieuw een cursus voor beginners aan, onder het motto: ‘Wil je niet alleen je lichaam, maar ook je hersens in topconditie houden? Dan is bridge een uitstekende keus.’

Deze cursus is geschikt voor mensen die nog nooit met bridge in aanraking zijn geweest én voor hen die er al eens kennis mee gemaakt hebben. Enige affiniteit met kaarten/kaartspelletjes is wel gewenst. Belangstellenden kunnen zich als paar inschrijven, maar ook mensen zonder partner zijn welkom. De eerste cursusavond is op vrijdag 2 februari van 19.30 to0t 22.00 uur in Wijkcentrum De Pol aan de Gelijkheid 1. Op in totaal twaalf vrijdagavonden leren de cursisten de beginselen van het bridgen. Zij krijgen niet alleen veel theorie aangereikt, maar zullen ook heel wat uren het geleerde in de praktijk brengen.

De kosten bedragen 60 euro, inclusief het boek van Nederlands bekendste bridgespeler Berry Westra. Wie zich inschrijft voor 15 januari betaalt 50 euro. Tijdig aanmelden is gewenst, aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Stuur daarvoor een e-mail naar secretariaat@bczwollezuid.nl. Zie voor meer informatie www.bczwollezuid.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden