Afbeelding

SUNNY DAY 2018 voor kinderen met een beperking

· leestijd 1 minuut Algemeen

Sunny Day 2018 voor kinderen met een beperking

Op zaterdag 27 januari 2018 opent het Deltion College haar deuren voor kinderen met een beperking, de broertjes, zusjes en ouders daarvan. De inschrijvingen van Sunny Day editie 2 zijn begonnen!

Het evenement Sunny Day is een initiatief van de studenten van de opleiding Sport & Bewegen. Met Sunny Day richten de studenten hun aandacht op kinderen en jongeren met een beperking. Dit kan zowel verstandelijk als lichamelijk zijn. Omdat de studenten weten dat dit soms best lastig kan zijn willen zij met dit project een unieke ‘verwendag’ voor hen organiseren. Deze dag staat volledig in het kader van lachen, genieten en vooral veel beleving van dingen die zij leuk vinden en niet dagelijks doen.

Naast het programma wat georganiseerd is voor de kinderen met een beperking is er ook een programma voor de broertjes en zusjes die mee komen. Zij zullen die dag worden opgevangen door de professionals op dat gebied. Voor de ouders/verzorgers staat de dag volledig in het thema van ontspanning en genieten. Voor hen is er een programma ontwikkeld met activiteiten waarbij zij lekker tot rust kunnen komen, genieten en vooral ontspannen.

Heeft uw kind een wens die de studenten in vervulling kunnen laten komen? Bijvoorbeeld in een brandweer auto te rijden of een dag als kok werken. Laat het weten via droomfabriekdeltion@gmail.com en misschien komt de wens van uw kind wel uit!

De studenten van het Deltion College weten hoe belangrijk een lach is en om zorgen te vergeten.

Inschrijven?

Inschrijven kan via een e-mail naar sunnyday.deltion@gmail.com. Laat ons weten met hoeveel mensen je komt en dan maken wij er samen een geweldige dag van!

Meer informatie staat op onze facebookpagina: Sunny Day 2018