Afbeelding
Eigen foto

Paceshifters maken live-opnames tijdens optreden in Hedon

Algemeen

DIEZERPOORT - De met een Edison genomineerde band Paceshifters gebruikt hun grote eindejaarshow op vrijdag 29 december in thuishaven Hedon voor de opnames van hun eerste live-release.

Het optreden in de Grote Zaal van het Zwolse podium verschijnt in 2018 op cd, dvd en op vinyl. De band ging dit jaar uitgebreid op tour door Engeland en Duitsland en viert met de show in hun thuisstad Zwolle het einde van hun Nederlandse clubtour. Het zijn mooie tijden voor Paceshifters want onlangs hoorden de rockers al dat ze samen met Di-Rect en Sue The Night zijn genomineerd voor een Edison in de categorie Rock. De Edison is een van de meest prestigieuze Nederlandse muziekprijzen, het is de eerste keer dat Paceshifters deze nominatie ontvingen. Paceshiters zijn op meerdere fronten verbonden aan het Zwolse poppodium Hedon. Zo ontving de band een Hedon beurs en is frontman Seb Dokman verbonden aan het Hedon Productiehuis. De muzikant gebruikt zijn opgedane kennis en ervaring om talentvolle bands te coachen.

De zaal gaat op 29 december om 19.30 uur open en het concert begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 11,50 euro. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.