Afbeelding

Beds & Bedwear houdt totale leegverkoop

Partnerbijdrages

Beds & Bedwear aan de Diezerstraat 122 wordt omgetoverd tot een Vandyck Experience store. Daarom is de totale leegverkoop begonnen.

“Het is tijd om de volgende stap te maken”, aldus Ageeth Huisman. “Een groot gedeelte van het assortiment van Beds & Bedwear bestaat uit bed- en badtextiel van Vandyck. Inmiddels heeft Vandyck ook prachtige boxsprings ontwikkeld. Daarmee is het mogelijk een complete brandstore in te richten waardoor we onze consumenten nog beter kunnen bedienen. Daarbij blijven de vertrouwde service en kwaliteit voorop staan. Om onze klanten de ultieme Vandyck Experience te kunnen bieden, is het eerst noodzakelijk plaats te maken in de huidige winkel. Het tijdperk Beds & Bedwear sluiten we daarom af met een totale leegverkoop.”

En daarvan kan iedereen natuurlijk profiteren. Met de totale leegverkoop moet namelijk de complete voorraad uit de winkel worden verkocht. Er zijn daarom hoge kortingen op producten van de best mogelijke kwaliteit. Huisman: “Zo scoorde u nog nooit zo voordelig op boxsprings, overtrekken, hoeslakens, handdoeken, kussens en dekbedden van de beste merken als Vandyck, Essenza en Beddelicious. Dit is een unieke kans om weer heerlijk te slapen, uw slaapkamer op te fleuren en uw badkamer te voorzien van prachtig nieuw badgoed.”

Beds & Bedwear

Diezerstraat 122

8011 RL Zwolle

www.bedsandbedwear.nl

(038) 853 85 30

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden