Afbeelding

Koops Bedden houdt Wintersale

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Wintersale bij Koops Bedden in Wezep is weer van start gegaan. De speciaalzaak maakt ruimte voor de nieuwe collectie 2018 waardoor veel artikelen tegen aantrekkelijke prijzen het pand mogen verlaten.

“Aangezien wij een zeer grote showroom hebben, is er veel om op te ruimen”, zegt Ente Bosma jr., die samen met zijn vader het koninklijk onderscheiden bedrijf leidt. “Zo hebben wij een ruim aanbod in seniorenbedden, deelbare bedden, hoog/laag bedden, kasten, slaapkamers en jong-volwassen bedden. Verder hebben wij meer dan vijftig boxsprings op voorraad in allerlei uitvoeringen en kleuren in zowel vlak als elektrisch verstelbaar. Ook wat betreft matrassen en bodems hebben wij veel mooie aanbiedingen, als ook showroommodellen die wij sterk hebben afgeprijsd. En de korting kan oplopen tot maar liefst 50 procent.”

Daarnaast heeft Koops Bedden van Tempur, het wereldmerk en toonaangevende bedrijf op het gebied van traagschuimmatrassen, een speciale actie tijdens de Wintersale: klanten krijgen op elk tweede artikel 50 procent korting waardoor hun voordeel kan oplopen tot wel 1.500 euro. Ook Auping, het bekendste merk in Nederland, pakt uit tijdens de Wintersale. Ze geeft 15 procent korting op de gehele collectie.

“Ook hebben wij heel veel kussens zoals dons, synthetisch, combi en nek-ondersteunende kussens in de aanbieding”, vervolgt Ente Bosma jr. “Verder hebben wij op het gebied van dekbedden in zowel dons, wol en synthetisch prachtige aanbiedingen. Tot slot zijn er weer meer dan duizend dekbedovertrekken van bekende merken waaronder Essenza, Vandyck, Bedding House en Heckett Lane afgeprijsd, uiteraard met bijpassende hoeslakens en molton ook voor topdekmatrassen en met splituitvoering.”

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep
(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

(Zondags gesloten)