Afbeelding
Eigen foto

Ezeltjes Schellerhoeve maken Nieuwjaarswandeling

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - De drie ezels van de wijkkboerderij de Schellerhoeve gaan op zondag 7 januari op stap. Wie zin heeft, kan mee.

De wandeling gaat over de dijk langs de IJssel naar het Engelse Werk en daar wordt een mooi rondje gemaakt. De wandeling is ongeveer acht kilometer en duurt drie uur. Het vertrek is om 13.00 uur bij de Schellerhoeve aan het Schellerpark 101 in Zwolle-Zuid. Warme chocolademelk met iets lekkers gaat mee in de ezeltassen voor in de pauze. Kinderen zijn welkom en lopen de hele route zelf. De ezels dragen alleen spullen, ze dragen geen mensen. Om beurten mogen kinderen de ezels leiden. Tijdens deze wandeling leren ze veel over de dieren. Ezel Ravel van Margo woont sinds kort op de Schellerhoeve bij twee kleinere ezelmaatjes. Vanaf deze locatie organiseert Margo vaker wandeltochten met ezels en ook kinderfeestjes. Ze liep een paar jaar geleden met haar ezel helemaal naar Zuid-Frankrijk. De deelnemers aan de wandeling zijn om ongeveer 16.00 uur weer terug. De kosten zijn 12,50 euro voor een volwassene en 7,50 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is plek voor twaalf mensen. Aanmelden kan per mail margohuggers@gmail.com of telefonisch 06-220 49 540. Zie voor meer informatie http://margometezel.nl/.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden