Afbeelding
Tabonon

Vanaf januari 7 dagen per week MMA en Grappling/NoGi Jiu-Jitsu bij Tabonon!

· leestijd 1 minuut Sport

Tabonon begint 2018 goed! Vanaf januari biedt Tabonon namelijk 7 dagen per week Mixed Martial Arts (MMA), Grappling/NoGi Jiu-Jitsu trainingen. Daarnaast komt er meer onderscheid tussen de lessen MMA en Grappling/NoGi Jiu-Jitsu. Deze veranderingen passen perfect bij het motto van Tabonon: ‘Vechtsport voor iedereen’.

Bij Tabonon worden al 7 dagen per week kickbokslessen gegeven. Daar komen vanaf januari meer MMA en Grappling/NoGi Jiu-Jitsu lessen bij, zodat ook deze takken van de vechtsport 7 dagen per week beoefend kunnen worden.

Naast het toevoegen van lessen aan het lesrooster, zullen de lessen ook anders ingericht worden. “We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat er zowel bij de beginners als de gevorderden een groep mensen is met verschillende behoeften. Een deel wil juist het volledige spel van MMA trainen, van de andere groep hoeft het stoten en trappen dat bij MMA hoort niet zo. Zij halen vooral plezier uit het grondwerk van Grappling en NoGi Jiu-Jitsu”, aldus Tabonon-trainer Dennis Vlaskamp.

“Vanaf januari zal er daarom ook een duidelijk onderscheid zijn tussen MMA en het Grappling/NoGi Jiu-Jitsu. In de MMA lessen komt de focus meer te liggen op het volledige MMA spel, inclusief trappen, stoten en gooien. De technieken op de grond zullen ook meer op MMA gericht zijn. Er wordt standaard getraind met handschoenen en scheenbeschermers. In de Grappling/NoGi Jiu-Jitsu lessen wordt meer gericht op het grondwerk”, licht Vlaskamp toe.

Gratis proefles volgen?
Wil je het nieuwe jaar ook goed beginnen en deze geweldige sporten een keer gratis komen proberen? Voor een leuke proefles met de focus op het grondwerk kun je het beste op de maandagavond een keer langskomen. Toch liever ook het staande werk met trappen en stoten erbij proberen? Kom dan op dinsdag- of woensdagavond langs voor een proefles MMA! Bekijk het complete lesrooster met alle lessen op www.tabonon.nl/lestijden.

Over Tabonon
Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) is een van de grootste vechtsportscholen van Nederland, met als motto ‘Vechtsport voor iedereen’. In september 2017 opende de derde locatie van Tabonon in Raalte, naast de twee locaties in Stadshagen en Diezerpoort in Zwolle. Tabonon biedt kickboks-, MMA- en bokslessen aan. Daarnaast wordt er ook yoga, krachttraining, personal training en psychomotorische therapie gegeven. Naast het lesaanbod verzorgt Tabonon ook de opleiding tot leraar Martial Arts van het CIOS en de profileringscursus De kick van kickboksen op de Calo.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren