Afbeelding
Filmtheater Fraterhuis

Filmtheater Fraterhuis vertoont winnaar Gouden Beer ‘On Body and Soul’

Algemeen

BINNENSTAD - De prijswinnende film ‘On Body and Soul’ is in de kerstvakantie te zien in Filmtheater Fraterhuis.

Het is een origineel liefdesverhaal over twee schuchtere mensen die bij toeval ontdekken dat ze elke nacht dezelfde dromen hebben. De film is winnaar van de Gouden Beer tijdens de Berlinale.

De introverte Mária is bij een bedrijf in Boedapest nog maar pas aan de slag gegaan als kwaliteitscontroleur en het gefluister begint al. Tijdens de lunch in de steriele kantine kiest de jonge vrouw altijd een tafel in haar eentje, waar ze in stilte zit. Haar wereld is er één die bestaat uit cijfers en gegevens die in haar geheugen geprent staan. De enige op het werk die toenadering zoekt is haar baas Endre. Ondanks de gesloten karakters van beiden leren ze elkaar steeds beter kennen en ontdekken ze per toeval dat ze ’s nachts hetzelfde dromen. Ze zijn met stomheid geslagen. Hun relatie en de manier waarop ze in het leven staan verandert, als ze overdag hun dromen samen na beginnen te spelen... Het ingenieuze 'On Body and Soul' is een film over verwantschap en mededogen.

De actuele data en tijdstippen van de filmvoorstellingen zijn te vinden op onze website. Bezoekers kunnen op de website www.filmtheaterfraterhuis.nl ook e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.