Afbeelding
Jan Peter Jansen

Hedon verwelkomt 100.000ste bezoeker van 2017

Algemeen

DIEZERPOORT - Martin Stedeling is bij Hedon in het zonnetje gezet als de 100.000ste bezoeker die het poppodium in 2017 mocht ontvangen. Hij kwam binnen voor een bezoek aan het optreden van local heroes Paceshifters.

Het was al een week duidelijk dat vorige week de magische grens van 100.000 bezoekers gepasseerd zou worden maar nog niet precies bij welke show deze mijlpaal bereikt zou worden. Met dit recordaantal bezoekers wordt het record van 2016 ruimschoots overschreden. In dat jaar verwelkomde Hedon 88.000 bezoekers.

De nietsvermoedende Stedeling werd onthaald met confetti, champagne en een groot bord. “Een vriend heeft me als verassing meegenomen. Voor de deur van Hedon hoorde ik dat ik naar Paceshifters ging, wat ik natuurlijk al te gek vond. Deze ontvangst is natuurlijk helemaal mooi.”

Het genoemde totaalaantal van 100.000 bezoekers is het aantal bezoekers dat dit jaar over de drempel van Hedon is geweest. Dat betekent dat de activiteiten van Hedon die buiten de eigen deuren plaatsvonden niet zijn meegenomen in de telling, zoals de shows bij Zwolse Theaters en het Bruis concert.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59