Afbeelding

Leren masseren bij Helmy Helmink

dinsdag 2 januari 2018 0:00

Basiscursus Ontspanningsmassage start in Zwolle

Op 17 Januari starten we met de eerste les van de basiscursus ontspanningsmassage. Een cursus voor iedereen die bereid is om wat dieper in zichzelf te kijken, op zoek te gaan naar zichzelf en een bewustere manier van aanraken en voelen wil ervaren.

Massage is een vorm van communiceren, een directe manier van contact maken.
Het is belangrijk om dit met aandacht te doen.
Massage is ook een manier om even stil te staan, tot rust te komen en om elkaar te ontmoeten en aandacht te geven. Je maakt niet alleen contact met anderen maar ook met jezelf, met gevoelens en emoties. Je wordt je bewuster van je eigen houding en hoe je ermee omgaat.

We leren je een totale lichaamsmassage geven met technieken uit de Rebalancing. Speels, licht en intensief, maar ook diep en langzaam; gericht op ontspanning, beweeglijkheid en ruimte in het hele lichaam.


Om de drukte van de dag los te laten beginnen we met een korte meditatie om zo de aandacht naar binnen te leiden en rust te vinden. Na een deelronde en eventueel de anatomie van het te behandelen lichaamsdeel worden de Rebalancing technieken gedemonstreerd. Daarna geef je en ontvang je deze massage.

Er wordt in deze elf avonden veel aangeraakt, gevoeld en vooral genoten.

Je ontvangt de cursus in boekvorm zodat je het thuis kunt nalezen, oefenen en vrienden en familie kunt gaan verwennen.

We ontmoeten je graag in de eerste les.

Helmy Helmink en Ron Huiskamp
Rebalancingpartners

Ons adres is Stokmeesterslaan 3 Zwolle Zuid
Aanmelden 038-4657639 of helmyhelmink@home.nl
Kijk voor alle informatie op www.helmyhelmink.nl

Door alle drukte leven we teveel vanuit ons hoofd. We verliezen het contact met ons lichaam, onze basis. Door je lichaam weer te gaan voelen kun je het weer leren waarderen. Meer in je lichaam zijn helpt je gesteund en gedragen te leven.

Gun jezelf deze ervaring!