Afbeelding

Co9 hypotheken: "Met welk advies kunnen wij jou helpen?"

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In 9 stappen naar een hypotheek. Dat is waar Co9 (Co staat voor coöpereren) van Jurrian Conijn voor gaat. De financieel planner combineert een schat aan ervaring met gemak voor de klant tegen een erg scherp tarief. Door op www.co9.nl een online dossier aan te maken weet je voordat je op huizenjacht gaat al wat mogelijk is en wat niet. Gratis en vrijblijvend.

“Meteen binnenstappen bij een hypotheekadviseur is voor veel mensen toch een drempel. Terwijl je vanuit je luie stoel ook advies kunt inwinnen”, licht Conijn toe. Mocht je je huis hebben gevonden en echt een hypotheek willen afsluiten dan is hij de expert die dat voordelig regelt. “Ik hanteer een all-in-prijs van 1.500 euro. Daar zit alles in, dus ook een overlijdensrisicoverzekering dat in veel gevallen een vereiste is.”

De meerwaarde die Conijn biedt, is dat hij naar heel veel meer kijkt dan alleen de hypotheek en feitelijk een financieel levensplan maakt. Hij kijkt naar het huidige uitgavepatroon van mensen en wat de gevolgen zijn als er bijvoorbeeld kinderen komen en een van de twee partners minder gaat werken. Maar het kan net zo goed gaan om een al wat ouder stel dat doorstroomt op de huizenmarkt en eerder wil stoppen met werken, of iemand die een nieuwe studie gaat volgen.

Het is aldus Conijn goed om ook rekening te houden met tegenslagen. “Ik zeg niet dat je per se een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid moet afsluiten. Je kunt in zo’n geval ook je levensstandaard bijstellen. Wees je alleen bewust van de consequenties”, besluit de man die graag alles voor je in beeld brengt.

Co9

www.co9.nl

(085) 060 99 09.