Nieuw in Zwolle: cacaobonen op hun best!
AlgemeenDe èchte chocoladeliefhebber kan zijn geluk niet op! Mixstore Pistache, serveert als eerste in Zwolle, in samenwerking met Bonbonnerie Borrel, een unieke bereiding van single origin cacaobonen. En dan niet zomaar uit een pak (het liefst met een toef slagroom)... maar op dezelfde wijze als een kop koffie of espresso. Pure smaak op z’n best.
Internationale trend
Deze bijzondere trend heeft het brede publiek nog niet gevonden, maar begint nu langzaam in opkomst te komen. De cacaobonen, waarbij je kunt kiezen uit een zestal blends, worden door de barista met de hand gestoomd samen met de melk van Puur Vechtdal. Dit geeft een egale sterke chocolademelk als resultaat. Drink het uit een koffiekopje, geen poespas er omheen, dat heeft het namelijk niet nodig. De smaak ‘en sich’ zorgt al voor een bommetje op je smaakpalet.
Originele blends
De desbetreffende blends zijn gemaakt van buitengewone donkere en melkchocolade, dankzij een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige cacaobonen, afkomstig van verschillende locaties in Afrika en Zuid-Amerika.
Callebaut
Bonbonnerie Borrel betrekt haar chocolade van Callebaut. Callebaut heeft in 2012 het 'Growing Great Chocolate-programma' opgestart, en maakte daarmee een duidelijke keuze voor de inkoop van duurzaam geteelde cacao voor het vervaardigen van al zijn chocolades in het gamma 'Finest Belgian Chocolate'. Geheel in de lijn van Mixstore Pistache.
Kom nu langs bij de koffiebar van Pistache en maak kennis met deze unieke trend!