Afbeelding

Nieuw in Zwolle: cacaobonen op hun best!

Algemeen

De èchte chocoladeliefhebber kan zijn geluk niet op! Mixstore Pistache, serveert als eerste in Zwolle, in samenwerking met Bonbonnerie Borrel, een unieke bereiding van single origin cacaobonen. En dan niet zomaar uit een pak (het liefst met een toef slagroom)... maar op dezelfde wijze als een kop koffie of espresso. Pure smaak op z’n best.

Internationale trend
Deze bijzondere trend heeft het brede publiek nog niet gevonden, maar begint nu langzaam in opkomst te komen. De cacaobonen, waarbij je kunt kiezen uit een zestal blends, worden door de barista met de hand gestoomd samen met de melk van Puur Vechtdal. Dit geeft een egale sterke chocolademelk als resultaat. Drink het uit een koffiekopje, geen poespas er omheen, dat heeft het namelijk niet nodig. De smaak ‘en sich’ zorgt al voor een bommetje op je smaakpalet.

Originele blends
De desbetreffende blends zijn gemaakt van buitengewone donkere en melkchocolade, dankzij een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige cacaobonen, afkomstig van verschillende locaties in Afrika en Zuid-Amerika.

Callebaut
Bonbonnerie Borrel betrekt haar chocolade van Callebaut. Callebaut heeft in 2012 het 'Growing Great Chocolate-programma' opgestart, en maakte daarmee een duidelijke keuze voor de inkoop van duurzaam geteelde cacao voor het vervaardigen van al zijn chocolades in het gamma 'Finest Belgian Chocolate'. Geheel in de lijn van Mixstore Pistache.

Kom nu langs bij de koffiebar van Pistache en maak kennis met deze unieke trend!

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 13 uur geleden