Afbeelding

Uitvaartwensen: wat wilt u voor uw uitvaart?

zondag 28 januari 2018 0:00

Uitvaartcentrum Kranenburg organiseert op 20 februari 2018 een informatiebijeenkomst waar belangstellenden inspiratie op kunnen doen voor hun uitvaart of die van een dierbare.

Tijdens de bijeenkomst geeft een uitvaartconsulent van Yarden informatie over wat er mogelijk is op uitvaartgebied in Nederland, wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart en hoe je kunt zorgen voor een persoonlijk en waardig afscheid. Met de bijeenkomst wil Yarden bezoekers ondersteunen en inspireren bij het organiseren van een persoonlijk afscheid.

Marjo Damen, locatiemanager van Yarden uitvaartcentrum Kranenburg: ‘Onwetendheid over de mogelijkheden voor een uitvaart is voor veel mensen een drempel om goed na te denken over de invulling van hun uitvaart. De presentatie van de uitvaartconsulent biedt inzicht in de vele mogelijkheden op het gebied van muziek, catering, rouwvervoer, bloemen, kisten, rouwdrukwerk en herdenkingsvormen. Bezoekers kunnen zo inspiratie opdoen voor een waardige en persoonlijke begrafenis of crematie, en zich een beter beeld vormen van hun eigen uitvaartwensen. De uitvaartconsultenten van Yarden helpen graag met het vastleggen van uitvaartwensen om voor iedereen een persoonlijk afscheid mogelijk te maken.’

Datum en locatie

Uitvaartcentrum Kranenburg, Kranenburgweg 3 in Zwolle. Datum: 20 februari van 20.00 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar. Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.yarden.nl/agenda.Voor meer informatie: 088 927 3434.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie www.yarden.nl.