Afbeelding

Wokstadion viert Chinees Nieuwjaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voor China is het Chinees Nieuwjaar het belangrijkste feest van het jaar. Het jaar 2018 staat in het teken van de hond en begint op 16 februari.

Het Jaar van de Hond is een jaar waarin idealen richtinggevend zijn en meer samenwerking ons vooruithelpt. Daarom geeft Wokstadion tot 6 maart een korting van 5 euro per volwassene. Dit is niet in combinatie van andere kortingen. Vermeld bij het reserveren dat het om de Swollenaer-actie gaat en neem de advertentie mee of maak er een foto van op uw mobiel.

Lekker eten en drinken voor een vaste prijs, bij het Wokstadion is dat anders dan bij anderen. Bij het Wokstadion betalen gasten een vaste prijs voor twee uur lang genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes. Bij binnenkomst begeleidt een gastvrouw ze naar hun tafel en geeft zij uitleg over de vele mogelijkheden. Wie een dieet volgt of een allergie heeft, kan dat doorgeven aan de gastvrouw. Zij adviseert dan bij hun keuze.

Wokstadion biedt een ruime keuze aan frisdranken, bieren en wijnen. De dranken, verse jus d`orange, koffie en thee zitten bij de prijs inbegrepen. Gedistilleerde dranken worden apart in rekening gebracht. De alcoholvrije dranken kan men zelf bij het drankenbuffet ophalen. Koffie/thee en alcoholische dranken kunnen de gasten ophalen bij de bar.

Het wokken is een eeuwenoude Chinese kooktraditie. Al meer dan tweeduizend jaar geleden kocht men op de markt verschillende groenten en vlees om te wokken. Door de korte bereidingstijd blijven vitamines, structuur, geur en smaak optimaal bewaard. Gasten van Wokstadion nemen een bord bij het wokbuffet en maken er een samenstelling uit de talloze rauwe ingrediënten. Deze overhandigen ze aan de kok die het vervolgens bereidt en vraagt welke saus ze er bij willen. Deze staan op het informatiebord bij de koks

Naast wokken heeft Wokstadion ook een bakplaat waar men vlees en vis kan laten klaarmaken. Vervolgens kan men langs het warme buffet lopen en de gerechten aanvullen. Ook is de sushibar een geliefde de hoek voor de echte liefhebber. Er is zo veel keus, dat men optimaal kan genieten.

Het voorgerechten- en warme buffet bestaat uit diverse salades, een traditionele Chinese rijsttafel. Uiteraard ontbreken de soepen niet. Voor de kinderen is er patat en snacks en nog veel meer. Voor de nagerechten is er een uitgebreid ijsbuffet dat wordt aangevuld met een assortiment van vruchten, diverse gebak, kleine toetjes, chocoladefontein, softijs, slush puppy en verse sapjes.

Wokstadion
Stadionplein 2,
8025 CP Zwolle

www.wokstadion.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden