Barbara Timmermans

Travelbags/HV Zwolle handbalsters winnen zwaarbevochten wedstrijd tegen ABS

Op zondag 28 januari 2018 stond de wedstrijd Travelbags/HV Zwolle DS1-ABS DS1 op het programma. De koploper tegen de hekkensluiter, maar de dames van Zwolle wisten dat ze in deze competitie geen enkele tegenstander mogen onderschatten.

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang. De dames van Zwolle hadden moeite met de dekking van ABS en kwamen lastig tot scoren. Na 15 minuten spelen stond het dan ook nog maar 4-4. Gelukkig kreeg Travelbags/HV Zwolle langzaam wat meer grip op de wedstrijd en nam een voorsprong in handen. Ruststand: 13-8.

Met vijf punten voorsprong ging Zwolle de tweede helft in. De wedstrijd was nog lang niet gespeeld en er kan nog van alles gebeuren.

Zwolle begon de wedstrijd op snelheid en had minder balverlies. De ballen gingen in het doel en zo bleven de de dames op voorsprong. Er werd hard gewerkt en de dames van ABS kwamen lastig tot scoren. Leanne Knol scoorde een mooie penalty en vervolgens klonk het eindsignaal om de wedstrijd te beëindigen.

Eindstand 27-18.

Alle supporters bedankt!!

De volgende wedstrijd is zondag 4 februari om 11:40 uur in en tegen Duiven.

Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 21 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50